Panimosokeri - 100 % dekstroosi
Panimosokeri soveltuu:
Viinin ja oluen valmistukseen
Nopeaan energiansaantiin urheilussa ja kuntoilussa
Säilöntään, makeisten valmistukseen, leivontaan ym.
.
Panimosokeri 1 kg

-Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia (=glukoosia)

-Panimosokeri liukenee välittömästi käymislämpöiseenkin veteen! Kuumaa vettä ei siis tarvita edes sokerin liuottamiseen.

-Nopeampi, puhtaampi ja lähes hajuton käyminen!

-Käymisprosessi alkaa heti ja siten myös lyhenee!
Käymisprosessissa tavallinen sokeri (sakkaroosi) hajoaa ensin entsyymien avulla glukoosiksi ja fruktoosiksi, minkä jälkeen alkoholia alkaa syntyä, mutta Panimosokeria käytettäessä hiiva tuottaa alkoholia heti, koska rypälesokeri on glukoosia jo valmiiksi.

-1,1 kg Panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.

-Panimosokerilla voi korvata tavallisen sokerin myös leivonnassa, säilönnässä, makeisten valmistuksessa jne.

-Urheilijoille ja kuntoilijoille Panimosokeri on erinomainen energialähde (1/2 l vettä ja 2 rkl Panimosokeria) suorituksen jälkeiseen palautumiseen! Dekstroosi nostaa verensokeria nopeasti, ja Panimosokeri on siihen edullinen vaihtoehto.

Tästä pääset tilaussivulle!
.

4709050.jpg
2 kg:n ja 4,5 kg:n pusseja ei ole enää saatavana!
.
Panimosokeri - rypälesokeri
Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia.
.
Panimosokeri 1 kg

Miedon viinin (ruokaviinin) valmistuksessa Panimosokeria käytetään yleensä 4-5 kg.

Vahvaa viiniä valmistettaessa Panimosokeria tarvitaan käymisvaiheessa tavallisesti 6-7 kg. Tämä sokerimäärä käy normaalisti kokonaan, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämästä sokerin määrästä.
Vahvakin viini kannattaa käyttää mahdollisimman kuivaksi, lopullinen makeus saadaan aikaan jälkimakeutuksella ennen viinin pullotusta.
.
Panimosokerin tuotetiedot

100% dekstroosi

RAVINTOSISÄLTÖ keskimäärin/100g:

Hiilihydraatteja min. 90% (vesipit. 10%)
Rasvaa 0%
Proteiinia 0%
Kuituja 0%
Tuhkaa max. 0,05%
Energiaa n. 1540 kj / n. 360 kcal
.