Postin työtaistelu 19.11-04.12.2015

Kirjepostin ja pakettien jakelu kärsii Postin työtaistelujen seurauksena. Tässä tilanteessa ei kannata laskea normaalin toimitusajan varaan.

Jos on tarve nopealle toimitukselle, voi tilauslomakkeen viestikentässä mainita toimituksesta Matkahuollon välityksellä. Toimitus Matkahuollon kautta onnistuu sekä ennakkomaksulla että noudettaessa maksettavana pakettina.


Postilakon aikana emme voi postittaa nestehiivoja, koska ne jämähtäisivät jonnekin matkan varrelle. Postitukset jatkuvat, kun Postin toiminta on normalisoitunut.

Viimeiset nestehiivat tämän vuoden puolella postitetaan 16.12.2015, edellyttäen, että posti ylipäätään kulkee. Jouluruuhkaan emme nestehiivoja lähetä. Ensi vuoden puolella nestehiivojen toimitukset postitse alkavat taas loppiaisen jälkeen.

Nestehiivoja on saatavissa Viinimaailmassa normaalisti, ja Lahdesta niitä voi noutaa sopimuksen mukaan.

Nestehiivojenkin toimitus Matkahuollon välityksellä on mahdollista.


.
Tiedote Grainfatherin ennen 24.07.2015 ostaneille asiakkaille

Grainfather-oluenpanolaitteistoon on lisätty uusi osa: grainstopper. Kyseessä on yläpäästään umpinainen teräsputki, joka laitetaan maltaiden lisäyksen ajaksi ylivuotoputken (overflow pipe) päälle pakkauksessa alun perin mukana olleen korkin sijaan estämään maltaiden joutuminen ylivuotoputkeen. Kyseinen työvaihe löytyy videolta Grainfather, making beer alkaen kohdasta 5.15.

Verkkokaupan kautta ennen 23.07.2015 Grainfatherin tilanneille lähetämme uuden osan automaattisesti, mutta Lahden myymälästä tai Myyrmannin Viinimaailmasta laitteen ostaneet ovat tervetulleita noutamaan grainstopperin ostopaikasta. 24.07.2015 jälkeen toimitetuissa Grainfather-pakkauksissa osa on jo mukana.
.
.