Maltaat Weyermann
Kokonaisia eri tavoin paahdettuja maltaita. Ei saatavana rouhittuina.
.
Weyermann Rauchmalz (5 EBC) 1kg Weyermann Rauchmalz (5 EBC) 1kg
Savumallas
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Abbey Malt (40-50 EBC) 1kg Weyermann Abbey Malt (40-50 EBC) 1kg
Luostarioluiden perusmallas
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Cara-Belge (30-35 EBC) 1kg Weyermann Cara-Belge (30-35 EBC) 1kg
Belgialaisten oluiden karamellimallas
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Bohemian Pilsner (3-4 EBC) 1kg Weyermann Bohemian Pilsner (3-4 EBC) 1kg
Aitojen "Böömiläisten" Pilsnereiden valmistukseen
Hinta Eur:2.60
Kpl:
Weyermann Extra Pale Premium Pilsner (2-3 EBC) 1kg Weyermann Extra Pale Premium Pilsner (2-3 EBC) 1kg
Erittäin vaalea mallas Pils ja Lager oluiden valmistamiseen
Hinta Eur:2.50
Kpl:
Weyermann Cara-Munich type 2 (110-130 EBC) 1kg Weyermann Cara-Munich type 2 (110-130 EBC) 1kg
Aito saksalainen karamellimallas (Type 2)
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Rye Malt 6 EBC 1 kg Weyermann Rye Malt 6 EBC 1 kg
Tuhtia rukiin makua olueen.
Hinta Eur:2.50
Kpl:
Weyermann Sauermalz 6 EBC 1kg Weyermann Sauermalz 6 EBC 1kg
"Hapanmallas" oluen happamuuden säätelyyn.
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann CARAFA Special type 1 800-1000 EBC 1 kg Weyermann CARAFA Special type 1 800-1000 EBC 1 kg
Tumma suklainen akanaton mallas, Chocolate dehusked
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Cara-red (40) 1kg Weyermann Cara-red (40) 1kg
Karamellinen punertava
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Cara-pils (5) 1kg Weyermann Cara-pils (5) 1kg
Karamellinen hyvin vaalea
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Cara-hell (20-30) 1kg Weyermann Cara-hell (20-30) 1kg
Karamellinen vaalea
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Wheatmalt dark (15) 1kg Weyermann Wheatmalt dark (15) 1kg
Tumma vehnämallas
Hinta Eur:2.50
Kpl:
Weyermann Vienna (7) 1kg Weyermann Vienna (7) 1kg
Hinta Eur:2.50
Kpl:
Weyermann Cara-amber (60) 1kg Weyermann Cara-amber (60) 1kg
Karamellinen
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Special-B (350) 1kg Weyermann Special-B (350) 1kg
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyermann Roasted Barley (1000) 1kg Weyermann Roasted Barley (1000) 1kg
Tumma mallastamaton
Hinta Eur:3.90
Kpl:
Weyerm. CARAFA Special type 2 1100-1200 EBC 1kg Weyerm. CARAFA Special type 2 1100-1200 EBC 1kg
Black dehusked
Erittäin tumma akanaton mallas
Hinta Eur:3.90
Kpl:
UUTUUS! Bulldog Brewer -mäskäyslaitteisto

Bulldog Brewer

.
Grainfather Connect
All in one – puoliautomaattinen oluenpanolaitteisto 23 litran olutvierteen valmistukseen maltaista.
Grainfather

Hinta 889,00 ja kaupanpäälle 120 g PBW puhdistusainetta ja 118 ml SaniClean desinfiointiainetta (arvo 14,00 €)!



Katso esittely!
The Grainfather
.
Valssimylly
Joutuisa valssimylly järkevään hintaan 159,00!
7808055.jpg
.
.
.
Spraymallasta sokerin sijaan!
spraymallas
Spraymallas on spraykuivattua 100% mallasuutetta.

Spraymallasta käytettäessä sokerin sijaan minkä tahansa oluttuutteen laatu paranee. Sen ansiosta oluesta tulee vähemmän 'kuiva', runsaampi, täyteläisempi, ja vaahtokukasta muodostuu tiiviimpi ja kestävämpi.

Jos puolet olutuutepurkin ohjeen mukaisesta lisäsokerista korvataan spraymaltaalla, oluen laatu ja sen antama makunautinto paranevat huomattavasti.

Kun koko lisäsokeri korvataan spraymaltaalla, mistä tahansa tavallisesta olutuutteesta saadaan korkealuokkaista täyteläistä olutta, jonka mallaspitoisuus on erityisen korkea.

1 kg spraymallasta vastaa 1 kg sokeria tai 1,6 kg mallasta. 0,8 kg spraymallasta vastaa 1 kg nestemäistä mallasuutetta. Ei sisällä proteiineja.


Spraymaltaat
.
Ohje täysmallasoluiden (Muntons) valmistukseen

1. Desinfioi kaikki valmistuksessa käytettävät välineet. Lämmitä uutepurkkeja kuumassa vedessä 5 minuutin ajan, jotta uutteesta tule juoksevampaa. Tyhjennä tölkit sitten käymisastiaan.

2. Lisää käymisastiaan 3,5 litraa kiehuvaa vettä, ja sen jälkeen 16,5 litraa kylmää vettä, jolloin koko nestemäärä nousee 23 litraan. Sekoita vierre huolellisesti, jotta uute liukenee kokonaan.

3. Lisää hiiva ja sulje käymisastian kansi ja varusta se vesilukolla. Anna käymisastian seistä rauhassa lämpimässä (18-20ºC) paikassa 4-6 vrk tai kunnes vesilukko lakkaa kuplimasta. Olut on käynyt valmiiksi, kun sen ominaispaino (ominaispainomittarilla mitattuna) on alle 1.014 ja pysyy samana uusintamittauksessakin seuraavana päivänä.

4. Lappoa olut pulloihin, oluttynnyriin tai paineastiaan, lisää sokeria puoli teelusikallista/0,33 litran pullo tai tasapäinen teelusikallinen/0,5 litran pullo, tynnyreitä/paineastiaa käytettäessä max. 85 g sokeria/koko oluterä. Anna oluen jälkikäydä lämpimässä paikassa 2 vrk, jonka jälkeen se saa kypsyä ja selkeytyä viileässä 14 vrk.

Jos haluat pitää tiukasti kiinni saksalaisesta oluen puhtauslaista, voit käyttää sokerin sijaan spraymallasta.
.