|
|
Viininvalmistuksessa tarvittavat sokerimäärät
Miedon viinin (ruokaviinin) valmistuksessa Panimosokeria käytetään yleensä 4-5 kg.
Vahvaa viiniä valmistettaessa Panimosokeria tarvitaan käymisvaiheessa tavallisesti 6-7 kg. Tämä sokerimäärä käy normaalisti kokonaan, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämästä sokerin määrästä.
Vahvakin viini kannattaa käyttää mahdollisimman kuivaksi, lopullinen makeus saadaan aikaan jälkimakeutuksella ennen viinin pullotusta. .Panimosokerin tuotetiedot
100% dekstroosi
RAVINTOSISÄLTÖ keskimäärin/100g:
Hiilihydraatteja min. 90% (vesipit. 10%)
Rasvaa 0%
Proteiinia 0%
Kuituja 0%
Tuhkaa max. 0,05%
Energiaa n. 1540 kj / n. 360 kcal
.
|