Brewferm Cobra pH-kynämittari

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuotekoodi: 6909076
Hinta: 55,90 5590
Määrä: kpl
Brewferm Cobra on täydellinen pH-mittari, jolla on lyömätön hinta-/laatusuhde. Nesteen lämpötila on mitattavissa aina 0,1°C asti ja pH 0,01 asti. Mittari on vesitiivis luokituksen IP65 mukaisesti, joten sen voi tusvallisesti huuhdella vesihanan alla. Kynänmallisen muotoilunsa ansiosta mittari soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi kapeissa mittalaseissa.

Mittausalat: 0-14,00 pH / 0-50°C
Asteikko: pH 0,01 välein, tarkkuus +- 0,1pH / 0,1°C välein, tarkkuus +-1°C
Lämpötilayksiköt: °C ja °F
ATC - Automaattinen lämpötilakompensaatio aina +50°C asti.
Vesitiivis IP65, voidaan huuhdella vesihanan alla.
Selkeä LCD-näyttö, jossa sekä lämpötila, että pH-arvo.
Anturin pituus 12cm, paksuus 12mm.
Mittauselektrodilla pitkä käyttöikä hermeettisen kapseloinnin ansiosta.
Automaattinen kalibrointi (yhdellä painalluksella), 3 vertauspistettä.
Automaattinen virrankatkaisu (virran voi myös katkaista käsin).
Viimeisen lukeman muistitoiminto.
Mukana 2kpl paristoja (CR2032). Paristojen kesto n. 100 tuntia.
Valmistajan 3 vuoden takuu (mittauselektrodilla rajoitettu takuu).


Oluen pH
Oluenvalmistuksessa pH-mittarin käyttäminen auttaa olen laadun varmistamisessa. Voit tarvittaessa säätää happamuutta ja täten parantaa saantoa. Oikea pH-arvo mäskäyksen aikana varmistaa entsyymien oikeanlaisen toiminnan ja näin parantaa sokereiden syntymistä. Oikea pH auttaa myös proteiinien saostumisessa ja oikeiden humalakatkerojen uttamisessa keiton aikana. Lyhyesti sanottuna: Oikea pH tekee parempaa olutta.


Mittarin hoito
pH-mittari on tarkkuustökalu. Oikea käyttötapa ja hoito ovat tärkeitä mittarin pitkää ikää silmälläpitäen. Alla muutamia suosituksia:

- Ennen ensimmäistä mittauskertaa mittari tulisi kalibroida puskuriliuoksissa. Mikäli kalibroinnin voi suorittaa vain yhteen vertauspisteeseen, käytä puskuriliuosta joka on lähimpänä normaaleja mittauksiasi.
- Kalibroidessasi, ole tarkkana ettei puskuriliuoksin tule mitään epäpuhtauksia tai vieraita aineita, jotka voisivat vääristää pH-arvoa. Älä koskaan laita elektrodia suoraan puskuriliuoksen säilytyspulloon, vaan kaada pieni määrä liuosta ensin toiseen astiaan. Kalibroinnin jälkeen heitä toiseen astiaan kaatamasi mittausliuos menemään. Älä kaada sitä takaisin säilytyspulloon!
- Vältä elektrodiin koskemista, etenkin sormillasi. Jos haluat puhdistaa mittauspuikon, taputtele pehmeällä liinalla ja vältä elektrodin hankaamista.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.