Grainfather Conical Fermenter - Pro Edition

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuotekoodi: 6702540
Hinta: 629,00
Määrä: kpl

Tiedostot

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 30 litran käymisastia kartiomallisella pohjalla.
Sisäänrakennettu 12V 30W lämmitysvastus ja valmius glykolikiertoiselle jäähdytykselle (jäähdytyslaite erikseen myytävä).
Mukana digitaalisen lämpömittarin paikalle vaihdettava lämpötilan ohjaus digitaalisella näytöllä. Ohjaa sekä lämmitystä, että lisävarusteena saatavaa jäähdytystä.

Kaksoisseinämärakenne: Sisäpuoli kiillotettua ruostumatonta terästä. Ulkopuoli harjattua ruostumatonta terästä. Välissä polyuretaanieriste. Rakenne pitää oluen lämpötilan tasaisena ja vähentää ulkopuolisten lämpötilanvaihtelujen vaikutusta.

Sisäänrakennettu lämmitys: Lämmitysvastus ei lämmitä suoraan olutta, vaan astian ulko- ja sisäkuorien välistä tilaa. Lämpö siirtyy hitaasti astian sisäkuoreen ja sitä kautta olueen.

Sisäänrakennettu jäähdytysvaippa: Astian keskivaiheilla oleva ruostumaton jäähdytysvaippa on hitsattu astian sisäkuoren ulkopintaan. Vaippa voidaan liittää erikseen myytävään glykolijäähdyttimeen, jonka avulla oluen käymislämpötilaa voidaan säätää käymisastian ohjauspaneelista.

Sileä sisäpinta: Astiassa ei ole ylimääräisiä lämmitys- tai jäähdytyskierukoita, joten puhdistaminen on helppoa ja tehokasta.

Optimaalinen pohjakartion kulma: Astian pohjakartion 60 asteen kulma on optimaalinen hiivalaskeuman keräämiseen. Tuloksena kirkkaan oluen laskeminen hiivapedin päältä helpottuu huomattavasti.

Kaksitoiminen pohjahana: Voit valuttaa olutta hiivapedin päältä, tai ottaa hiivan talteen kartion pohjalta. Kaikki yhdestä ja samasta hanasta. Hanan voi purkaa osiin puhdistusta varten. Vain yksi läpivienti astiassa tarkoittaa myös vähemmän puhdistettavaa käyttökertojen välillä.

Lämpötilan ohjaus: Normaalin lämpötilanäytön paikalle napsautettava ohjauspaneeli mahdollistaa lämpötilan automaattisen säädön. Ohjelmoitavissa 4 eri ohjelmaa, joissa kussakin 5 vaihetta.
Laite ohjaa, paitsi sisäistä lämpövastusta, myös lisävarusteena saatavaa glykolijäähdytintä, jolloin käymisprosessi saadaan tarkasti oikeanlaiseksi.


- 304-laadun ruostumatonta terästä (sisäpinta kiillotettu, ulkopinta harjattu)
- Tilavuus 30 litraa (sisällä asteikko 25 litraan asti)
- 12V 30W lämmitysvastus
- Kannessa 38mm (1,5") kiinnityshela mm. paineistetulle oluen siirrolle
- Kartion pohjassa 50mm (2") kiinnityshela
- Kaksitoiminen hana 110mm pituisella sakkaputkella
- Valmistajan 24 kuukauden takuu

Korkeus: 910mm (ilman vesilukkoa), 1090mm (vesilukolla)
Läpimitta: 360mm
Pakkauksen mitat: L368 x P325 x K905 mm 

Pakkauksen sisältö:
- Kartiomallinen käymisastia
- Astian kansi
- Kuminen kartiokorkki
- Vesilukko
- Alemman läpiviennin sulkukansi + tiiviste
- 50mm (2") läpivientihelan kiristin/kiinnitin
- Digitaalinen lämpötilanäyttö (irroitettava)
- Virtalähde verkkovirralle
- 2 m, M12, 3-pinninen virtakaapeli
- Kaksitoiminen pohjahana
- Digitaalinen lämpötilan ohjauspaneeli
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.