COOPERS TC 86 Days Pilsner 1.7kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuotekoodi: 3402220
Hinta: 17,90 1790
Määrä: kpl

Yleisohje oluen valmistamiseen Coopers-olutuutteilla.
 THOMAS COOPERS 86 Days Pilsner 1.7kg

29. toukokuuta 1852 Thomas Cooper lähti vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa matkalle Englannin Plymouthista kohti Australiaa. S/S Omegalla tehty matka kesti 86 päivää ja se kulki vaarallisten vesien yli. Matka tuntui iäisyydeltä, mutta viimein 24. elokuuta perhe pääsi perille aurinkoisen Adelaiden rannoille.

86 Days Pilsner kunnioittaa tuota merimatkaa, jonka Thomas teki aloittaakseen perheensä kanssa uuden elämän uudessa kotimaassa. Väri on kultainen ja maussa on vivahdus maltaan makeutta, sekä hienostunutta yrttisyyttä. Kaiken kruunaa rapea katkerojälkimaku ja runsas vaahto. Kaikeksi onneksi tämän valmistamisessa ei mene 86 päivää.

Yhdestä 1,7 kg olutuutteesta sellaisenaan saat n. 23 litraa valmista olutta, jonka alkoholipitoisuus on vajaat 3 til-%. Jos haluaa lisää makua, täyteläisyyttä ja alkoholipitoisuutta, niin suosittelemme lisäämään mallasuutetta ja/tai käymissokeria. Tällöin litramäärä pysyy samana, mutta maku ja voimakkuus paranevat.

Reseptipankkimme sisältää vinkkejä eri olutuutteiden ja mallasuutteiden/käymissokerien yhdistelmistä.
Valmistajan perusresepti suosittelee tämän olutuutteen lisäksi 1kg Coopers Light Dry Malt (spraymallas), mutta halutessasi voit toki yhdistellä aineksia vapaasti oman makusi mukaan. Jälkikäymissokerina Carbonation Drops on helppo lisätä pulloihin.

Väri: 55 EBC Katkero: 490 IBU
Arvot tarkoittavat purkin sisältämää uutetiivistettä ennen veden lisäystä.

Ainesosat: Mallasuute OHRAmaltaasta, humala, kuivattu oluthiiva.
Nettopaino: 1700g (mallasuute), 7g (hiiva).
Alkuperämaa: Australia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.