Ultra-Ferm 10 ml
Lahti: Varastossa
Tuotekoodi: 2725235
Hinta:
9,40
€
940
Ultra-Ferm muuntaa olutvierteen tärkkelyksiä ja dekstriinejä käymiskelpoisiksi sokereiksi ja parantaa täten käymisastetta. Sopiva oluihin, jotka halutaan käyttää kuiviksi asti (esim. Brut IPA).
Ultra-Ferm on nestemäistä amyloglukosidaasia (AMG), joka on peräisin Aspergillus nigeristä. Muuntaa tärkkelystä ja pitkiä hiilihydraattiketjuja glukoosiksi hydrolyysin avulla. Voi tuottaa jop 100% hydrolyysin dekstriineistä käymiskelpoiseksi glukoosiksi. Tätä voi verrata esimerkiksi tavallisen mäskäyksen 70-80% hyötysuhteeseen.
Myös mallastamattomia raaka-aineita voi käyttää tärkkelysten lähteinä. Sopii myös hedelmäoluille, siiderille ja tislaamiseen.
Oluenvalmistuksessa Ultra-Ferm lisätään sisäänmäskäyksen yhteydessä.
Annostus: 10ml 20 litraan.
Suosituslämpötila: 60°C (entsyymi denaturoituu 85°C lämpötilassa)
Suositeltu pH: 3,5 - 5,5
Säilytys: 4 - 8 °C
Ultra-Ferm on nestemäistä amyloglukosidaasia (AMG), joka on peräisin Aspergillus nigeristä. Muuntaa tärkkelystä ja pitkiä hiilihydraattiketjuja glukoosiksi hydrolyysin avulla. Voi tuottaa jop 100% hydrolyysin dekstriineistä käymiskelpoiseksi glukoosiksi. Tätä voi verrata esimerkiksi tavallisen mäskäyksen 70-80% hyötysuhteeseen.
Myös mallastamattomia raaka-aineita voi käyttää tärkkelysten lähteinä. Sopii myös hedelmäoluille, siiderille ja tislaamiseen.
Oluenvalmistuksessa Ultra-Ferm lisätään sisäänmäskäyksen yhteydessä.
Annostus: 10ml 20 litraan.
Suosituslämpötila: 60°C (entsyymi denaturoituu 85°C lämpötilassa)
Suositeltu pH: 3,5 - 5,5
Säilytys: 4 - 8 °C
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.