Entsyymi+kirkasteet

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuotekoodi: 2002400
Hinta: 3,60
Määrä: kpl

Tiedostot

PEKTIININ HARMAANNUTTAMAN VIININ KIRKASTAMISEEN

Jos viini sameutuu kirkastusaineiden lisäyksen jälkeen, johtuu se todennäköisimmin siitä, että viinin raaka-aineissa on ollut huomattavan paljon pektiiniä, eikä kaikki ole ehtinyt käymisen aikana hajota. Viinissä olevan pektiinin reagoidessa kirkastuaineiden kanssa, tapahtuu ilmiö, joka näyttää siltä kuin viiniin olisi kaadettu maitoa. 

Tässä apu tilanteeseen: entsyymi hajottamaan viinissä jäljellä olevan pektiinin ja uudet kirkasteet, jotta viini saadaan kirkkaaksi.

Ainesosat 82g: KITOSAANI (kirkastusaine äyriäisten kuorista), Bentoniitti, Piihappoliuos, Entsyymi.

Innehåll 82g: CHITOSAN (klarningsmedel från skaldjur), Bentonit, Kiselsol, Enzym.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.