Digitaalinen pH-mittari 0,1 tarkkuudella pH600

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuotekoodi: 6907000
Hinta: 28,90 2890

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Edullinen ja helppokäyttöinen mittari pH-lukemien testaukseen.
Mukana paristot ja pieni ruuvitaltta kalibrointia varten (kalibrointineste tarvitaan).

Mittausalue: 0,0 - 14,0 pH (0,1 pH välein)
Tarkkuus: ±0,1 pH
Kalibrointi: Manuaalinen, kalibrointinesteellä (7,01 pH)
Käyttöympäristö: 0 - 50°C; maxRH 95%
Paristot: Nappiparistot 3 x 1,5V LR44 (mukana)
Paristojen käyttöikä: n. 700 tuntia yhtäjaksoista käyttöä
Mitat: 150 x 30 x 24 mm
Paino: 85 g

Käyttö: Poista suojahattu, kytke laite päälle (kytkin laitteen päällä) ja upota anturi nesteeseen (älä upota anturia merkkiviivaa syvemmälle). Sekoita varovasti anturilla ja odota hetki, että mittalukema pysähtyy. Sammuta virta käytön jälkeen ja huuhtele anturi vedellä. Laita anturiin muutama pisara säilytysnestettä* ja laita suojahattu paikalleen.
Anturin ympäristöön säilytyksen aikana mahdollisesti syntyvä valkoinen kristallimainen aine on normaalia ja se lähtee vedessä huuhtelemalla.
Vaeltava lukema (heitto ±0,5 pH tai enemmän) voi johtua puutteellisesta kalibroinnista, kuivuneesta anturista tai paristojen tyhjenemisestä.

Paristojen vaihto: Vedä laitteen musta yläpää ulos ja vaihda paristot, huolehtien siitä, että napaisuus tulee oikein päin.

Kalibrointi: Mittaa huoneenlämpöistä kalibrointinestettä (7,01 pH) ja säädä ruuvitaltalla kunnes lukema näyttää "7,0". Säätöruuvi sijaitsee mittarin takapuolella olevassa pienessä reiässä. Käytä joka kalibrointikerralla tuoretta kalibrointinestettä.

*) HUOM:
Säilytä mittaria niin, ettei anturi pääse kuivumaan. Mikäli anturi kuivuu, voi mittari näyttää väärin ja se tulee kalibroda uudelleen. Käytä erityistä säilytysnestettä tai puskurinestettä (7,01 pH). Älä käytä tislattua tai deionisoitua vettä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.