Lallemand Wildbrew Sour Pitch 10 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuotekoodi: 2725226
Hinta: 13,90
Määrä: kpl

Tiedostot

Maitohappobakteeri hapanoluiden valmistukseen.
Tuottaa puhtaan ja tasapainoisen sitrusmaisen kirpeän aromiprofiilin, joka soveltuu sekä perinteisille, että moderneille hapanoluille. 

Alentaa vierteen pH:n nopeasti (tyypillisesti 24-36 tunnin kuluessa).
Käyttölämpötila: 30-40°C.
Minimoi etikkahappoa ja tuottaa paljon maitohappoa.
Voidaan käyttää mm. seuraaviin oluttyyleihin: Berliner Weisse, Gose, Lambic-style, American Wild, Sour IPA.

Käyttö: Lisätään humaloimattomaan 30-40°C vierteeseen annostuksella 10 g/100 litraa. Avattu pakkaus suositellaan käytettäväksi saman tien.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.